Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Första natten i nya huset!

Förlåt för dålig blogguppdatering dom senaste dagarna men har haft fullt upp. 
Vi har nu ÄNTLIGEN flyttat och första natten i huset är avklarad!

De sista dagarna har vi bara slängt ner massa saker i omärkta flyttkartonger (!) och igår flyttade vi alla möbler, kartonger, sängarna etc....yhh vilken intensiv dag det blev! Just nu är det kaos i huset med saker överallt.

Hoppas ni får en riktigt bra torsdag mina finaste finisar! ❤