torsdag, december 08, 2016

....att bli bättre älskarinna

Nästan alla älskar nyårsafton och nytt år. Varför? För att det är en synonym för något nytt och spännande. Eller hur? 

24 dagar kvar till nytt år!!!! Alla skriver lååånga listor vad man ska hinna se och göra! "Träna mer"..."spara pengar"..."resa någonstans"..."hitta bättre jobb" osv....Yhh....sååå typisk!

Problemet är att inte många av oss kan trycka in (mellan "träna mer" och "lära sig ett nytt språk") ett viktigt nyårslöfte - nämligen "att bli bättre älskarinna" !!!

Förmodligen många av er tänkte aldrig om något liknande nyårslöfte! Eller hur? Men varför? Om man försöker förbättra sina kroppar, utveckla intellektuellt och känslomässigt, varför glömmer man ett så viktigt livsområde som SEX

Gör sexuell självrannsakan för föregående år. Hur var det till? Spännande och full av nya sexerfarenheter, stabil och utan passion, och kanske till och med ... tråkigt?! 
Fundera själv hur många gånger pga misslyckats eller otillräcklig sex...eller pga att det inte var nån sex alls, hade ni en sämre humör? 
Eller tvärtom - kanske det senaste året var för er sexuell framgång räknat i mängden av älskare eller ... orgasmer?

Om ni stänger 2016 på "sexuella plus" - GRATTIS men ni får inte vila på lagrarna! Sex är område som inte gillar rutin!!!

För de av er som avslutar året med lite sämre resultat, några råd om hur man kan lösa problemet:

1. Tänk på vad som var fel och analysera varför det var så

Fel partner, dina sexuella hämningar, brist på tid för sex, fel atmosfär, humör eller kanske rutin? Orsakerna kan vara många. Tänk på vad du faktiskt behöver för att njuta av sex. Kanske bara en romantisk stämning i sovrummet? Hitta en-två timmar i veckan, bara för dig och din partner och njut av alla slags smekningar.

Massageoljor och/eller massageljus är bra hjälpmedel.


2. Bestäm dig : "jag kommer att bli bättre älskarinna"

För din partner och för DIG SJÄLV! Och nu tänker du säkert : "yhy...det är lätt att säga". Jag lovar att det är också lät att göra ;)
Om ni har en stark relation då kan ni berätta allt till varandra. Ta reda på vad han har för fantasier och vad han vill prova. Berätta sen för honom om dina. Även om detta samtalet inte tar slut i sängen (eller på köksbordet) då ska ni få massa inspiration för det nya året!


3. Var öppen för nya idéer

Tittade du aldrig på nån erotisk film tillsammans med din partner? Provade du aldrig sexleksaker? Sex äcklar dig? Bara den klassiska missionärsställningen är den vanligaste "maträtt" i din sexuella meny? Varför? 
Hitta svaret i dig själv. Kanske vid närmare eftertanke kommer du till slutsatsen att det inte finns något rationellt skäl, ett gott glas vin, plus hjälp av din partner kommer att övertyga dig att bryta barriärer?
Prova och om du bestämmer sen att det inte var något för dig - ok, du ska inte göra det igen. Men det är ju stor chans att du ökar din "sex- repertoar" om en trevligt nytt spel med hjälp av t.ex en mindre vibrator. Din partner kommer också att njuta av det:)

4. Utbilda dig själv!

Allvarligt! Man lär sig hela livet. Även sex! 
Även om du är en vulkan i sovrummet och du tror att du är en mästare av alla tricks, hitta ny inspiration! Böcker, internet, sexbutiker (jag rekommenderar Luststugan.se ). 
"Plugga" ordentlig och sen gör ett "praktiskt prov" i ditt eget sovrum. Din partner betygsätter dig....och kanske han vill att du gör ett eller två "omprov"...hahahah :)


Känner du dig lite uppmuntrad att förbättra din sexuella förmåga med det nya året? Kom ihåg att detta är en viktig livssfär så du bör absolut hitta plats på din lista över nyårslöften . 
Skriv där : "bli bättre älskarinna." Och gör det! För honom, men framför allt - för dig själv. 

Kika in på Luststugan.se, de har massor av saker som kan inspirera och hjälpa dig att bli bättre älskarinna.

Det nya året kommer att vara för er början av en spännande ny roman, som ni kommer att skriva med era egna kroppar ...                             I SAMARBETE MED LUSTSTUGAN.SE                   4 kommentarer:

  1. detta är ett viktigt ämne att ta upp. jag är så trött på träna & spara pengar fraserna när man helt enkelt kan ha ett bättre mål som att bli en bättre älskarinna :D tack underbara Agnes för dina fina frågor i bloggen <3 <3

    SvaraRadera
  2. Har skrivit det nu på min lista :) 😊😊😊

    SvaraRadera

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ