tisdag, november 29, 2016

Nu har du chans att vinna söta smycken!

Hej alla fina! Nu är det dags för en tävling! 
Tillsammans med min Oriflame Beauty Store kommer jag lotta ut underbara set med tre par örhängen!
Dessutom varje deltagare kommer att få 5 % rabatt på hela beställning i min Oriflame Beauty Store 


För att delta:
 • Kommentera detta inlägg om varför just DU ska vinna
 • Följ mig på Instagram eller på Facebook ( kommentera när du gjort detta)

Eftersom en kod kan endast användas en gång så glöm inte mejluppgifter så jag kan skicka till dig din rabattkod till Oriflame Beauty Store


Vinnaren presenteras på måndag den 5 december här på bloggen!


LYCKA TILL! ❤

                              I SAMARBETE MED MIN ORIFLAME BEAUTY STORE                  5 kommentarer:

 1. Åh vad fina och jag vill vinna dom för att jag älskar örhängen och använder gärna mindre som dessa! :-D Min mejl är: netti108@hotmail.com // Kramis

  SvaraRadera
 2. Jag är med och följer dig på instagram. Jag skulle vinna för att jag vet att min pappas flickvän och min lillasyster älskar fina örhängen och jag skulle ge det till dem i julklapp. Speciellt min lillasyster skulle älska att få något sådant i julklapp eftersom att hon fortfarande är ganska liten och hon älskar julen å allt som hör där till. Min mail är: Zyllahx@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Åh så fina, jag är helt klart med och jag följer dig på instagram! Jag skulle vilja vinna då jag sällan prioriterar att lägga pengar på smycken, men de är ju ett sånt fantastiskt sätt att känna sig mer uppiffad och fin så skulle gärna vilja ha ett par fina örhängen som får glittra på mina örsnibbar :) Mejladressen är: amandajona@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Åh vad kul! Jag är med, jag följer dig på instagram redan fina Agnes! Jag skulle vilja vinna eftersom jag är i behov av just fina örhängen till min julaftons-outfit, och ett par av dessa hade matchat perfekt som fin detalj till klänningen jag ska bära! <3<3 :)

  sv: Ja, men klart vi kan samarbeta på något sätt, gärna på instagram. Jag har dock fullt upp fram till jul med samarbeten/egen julkalender, så kan vi inte fixa ihop någon tävling tillsammans efter nyår? :) hihi, vad tycker du om det? Kram <3

  SvaraRadera

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ