måndag, november 14, 2016

Glamour girl

Hejsan mina sötisar!!! Hoppas ni haft en bra helg och sovit gott! 


Nu, mina fina, har vi måndag...igen! En ny vecka, nya mål och utmaningar och....världens bästa nyhet!! Nämligen jag är konsulent för Oriflame! Igen! Har jobbat flera år för Oriflame i Polen men det var för typ 15 år sedan. Jag älskar deras produkter så med stooor glädje börjar jag ett samarbete med Oriflame igen. Men denna gång i Sverige! Gud vad spännande!

Över 900 fantastiska produkter inom hudvård, makeup, hår och kroppsvård. Gå in på min Oriflame Beauty Store (min egen Oriflame webbshop jag nyligen öppnat hos Oriflame) och kolla om ni hittar något kul! 

Genom min Oriflame Beauty Store kan ni beställa produkter eller registrera er som konsulent (om ni vill tjäna extra pengar). Vill ni ha personliga skönhetstips och råd? Kontakta mig via mail, sociala medier eller kontaktformuläret här på bloggen.

Hör av er på vad ni tycker och passa på att handla. Bli glamour!! :)

Ha en superbra måndag! Kram!

                       INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR                6 kommentarer:

  1. Superkul att du blivit det igen, fina du, hoppas det går bra för dig, jag kör på med min Forever-verksamhet :) Och tusen tack för din fina kommentar i min blogg vackra Agnes, blir så glad att du tycker om produkterna i min webshop!! Hoppas du kanske kan hitta någon fin julklapp där om du vill! <3 <3 <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut finaste Johanna! Du har massa saker som kommer passa till mitt nya hus:) <3

      Radera

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ