måndag, november 28, 2016

Farbotka - hiss eller diss?

Godmorgon mina Stjärnor! Hoppas ni har haft en bra helg! Själv har jag varit ganska upptagen med butiken...och huset. 

Jag älskar när mina väskor passar till min outfit. Gör ni också det? Men det är såå jobbigt när man måste flytta hela väskans innehåll typ varje dag!!! Så jag hittade en bra lösning! Exklusiva, snygga, handgjorda väskor med en "klaff" som är utbytbar med hjälp av tryckknappar. Man kan väldigt lätt byta klaffar som passar till outfit och tillfälle (vardag, fest etc. ) utan att flytta hela innehållet. Är det inte en fantastisk lösning? För mig - absolut hiss! Men vad tycker ni? Hiss eller diss?


Olika set (en väska + en klaff) kan ni redan hitta på LeBoutique. Det kommer mer och mer väskor och några fina klaffar. 

Ha en fin måndag! Kram❤
                       INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR                8 kommentarer:

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ