lördag, november 12, 2016

5 komplimanger som din kille gärna vill höra

Förhållandet mellan man och kvinna är liksom ett spel där man måste använda gerillataktik. Att "vinna" måste vi, tjejer lära oss att skapa och styra relationen. 
Vi tjejer älskar att få komplimanger men komplimanger är inte bara tänkt att vara för tjejer! Låt mig göra det klart - män behöver höra dem lika mycket som tjejer!!! Det är bara några små ord men kommer 100% att stärka ert förhållande.

Här listar jag fem komplimanger ni bör ge till era killar lite oftare.


1. Uppmärksamma hans klädstil     
Kanske inte alla män bryr sig så mycket om kläder eller en ny frisyr, som vi kvinnor, men om ni ska gå ut på middag, dejt, fest eller bara på en promenad och han klädde sig fin så säg till honom att han har en riktig bra smak och stil. 


2. Säg att han är en bra förare
De flesta män tycker att de själva kör bättre än genomsnittet och vill att vi ser de som rallyförare. Bra! Säg då till honom att han är bra förare och du känner dig alltid trygg med honom.


3. Hans muskulatur och fysisk styrka

Varje kille vill veta att hans tjej ser honom som en stark och pålitlig man. Och om dessutom en kille bryr sig mycket om sitt utseende och tränar ofta då vill han gärna höra hur mycket du gillar hans kropp. Säg det till honom!


4. Säg till honom något om hans "manlighet"
ALLA män älskar komplimanger ang storlek sååå....du vet vad su ska säga till honom ;)


5. Humör

Nästan varje kille tycker att han är rolig....typ enorm rolig och han vill bekräftelse att du tycker likadan. Ok, säg vad roligt han är och att du har alltid kul med honom.


Om ni inte ger komplimanger till era killar för ofta - börja göra det oftare, redan från idag! Det funkar, jag lovar! 

Ha en superbra lördagskväll mina underbara 


2 kommentarer:

  1. Det är väldigt viktigt i förhållanden att ge och ta. Jättebra tips! Kramis

    SvaraRadera

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ