Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Tipsa mig, snälla!

I torsdags fick vi nycklarna till vårt hus!! Ett stort radhus i idylliskt och barnvänligt område men......väldigt misskött! Tänk att där bodde 25 katter!!! Så kattkiss lukten har vi överallt och lite fukt där katterna kissade (golv och väggar). Kaos alltså. Men vi är ändå jätte glada och lyckliga. Efter renovering kommer huset att bli fint och doftande hihi!

Hittade på nätet att man kan få bort kattkiss lukten med ättika och bakpulver men det verkar inte fungera på gamla lukten som sitter i väggar och golv redan några månader....eller år. 
Vet inte vad man kan göra mer att lukten försvinner så tipsa mig, snälla, om ni vet.

Hur som helst...vi började redan renovering. Idag ska jag välja golv och badrumsmöbler. Vi planerar att flytta in senast den 15 december så vi har två månader på oss och jag hoppas att vi hinner. 

Kommentarer

 1. Åh så spännande, lycka till med renoveringen! :D

  SvaraRadera
 2. Vad tråkigt och tyvärr har jag inga bra tips. Hoppas att ni hittar en lösning! Kramis

  SvaraRadera
 3. Åh vad kul med hus, även om det behövs renovering! Precis så var det när min sambo var liten och de flyttade till hus, ett hem där det hade bott 23 katter och en tant, så de fick också renovera rejält! Vet inte hur man får bort lukten, men renoveringen och utbyte av golv med mera kommer ju hjälpa! :) Ha en fin kväll! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är kul! Vi är glada...ändå ;)
   Jag köper varje dag 4-5 flaskor ättika på Willy's....de började titta på mig jätte konstigt hahahaha men ättika verkar fungera så jag bryr mig inte vad de tycker och tänker hihi :D

   Radera
 4. Så kul med hus, men har tyvärr inget bra tips!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina Johanna :)
   Ska fortsätta med ättika och bakpulver hihi :)

   Kram till sötaste Hugo <3

   Radera
 5. sv; men vad kul att höra, hoppas att jag kommer att bli lika nöjd då! :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar