Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Har skadat ryggen på jobbet

Jag har haft ont i ryggen i mer än fyra månader men nu blev det bara sämre. För två veckor sedan fick jag en sträckning i ryggen. Nu är jag sjukskriven i två veckor och förra veckan började jag sjukgymnastik. Hoppas det hjälper. Nästa vecka ska jag ha även magnetröntgen.

Det är jobbigt att ligga på ryggen, jobbigt att ligga på magen så nätterna är sömnlösa och dagarna är inte såå roliga när man måste undvika att sitta plus när man är trött. Det funkar inte heller att stå så...vad ska man göra? Terapeuten säger: "promenera" men det går ju inte att promenera hela dagen (och natten). Skitjobbigt alltså och jag är trött, otroligt trött!

Sjukskriven .... men får inte sitta hemma. Så jag passar på och åker till mina föräldrar (Polen). 
Åker idag eftermiddag och stannar där till torsdag. Ska träffa min mamma, pappa och fina syster! Åhh, vad glad jag är! Men först måste "överleva" resan hahaha.

Hur är det mer er då? 


Kommentarer

 1. Svar
  1. Härligt att jag träffade min mamma, pappa och syster men det där med ryggen är inte såå härligt hahhaha ;)

   Radera
 2. Hoppas sjukgymnastiken hjälper!!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar