måndag, oktober 03, 2016

Har skadat ryggen på jobbet

Jag har haft ont i ryggen i mer än fyra månader men nu blev det bara sämre. För två veckor sedan fick jag en sträckning i ryggen. Nu är jag sjukskriven i två veckor och förra veckan började jag sjukgymnastik. Hoppas det hjälper. Nästa vecka ska jag ha även magnetröntgen.

Det är jobbigt att ligga på ryggen, jobbigt att ligga på magen så nätterna är sömnlösa och dagarna är inte såå roliga när man måste undvika att sitta plus när man är trött. Det funkar inte heller att stå så...vad ska man göra? Terapeuten säger: "promenera" men det går ju inte att promenera hela dagen (och natten). Skitjobbigt alltså och jag är trött, otroligt trött!

Sjukskriven .... men får inte sitta hemma. Så jag passar på och åker till mina föräldrar (Polen). 
Åker idag eftermiddag och stannar där till torsdag. Ska träffa min mamma, pappa och fina syster! Åhh, vad glad jag är! Men först måste "överleva" resan hahaha.

Hur är det mer er då? 


4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Härligt att jag träffade min mamma, pappa och syster men det där med ryggen är inte såå härligt hahhaha ;)

      Radera
  2. Hoppas sjukgymnastiken hjälper!!

    SvaraRadera