torsdag, oktober 27, 2016

Garnier Moisture Bomb Tissue Mask

Som jag tidigare nämnt så är jag med i Buzzador! Om ni undrar vad det är för något kan ni gå till detta inlägg och läsa :)

Denna gång blev jag utvald till att prova Garnier Moisture Bomb Tissue Mask! En super-återfuktande mask för uttorkad hud! Denna mask är berikad med granatäpple extrakt, hyaluronsyra, och växt serum som intensivt återfuktar huden och passar alla hudtyper! 

Jag har torr och känslig hy i ansiktet så jag var ganska nyfiken om Moisture Bomb Tissue Mask återfuktar huden intensivt som den lovar. Fick masken på plats och lät den verka 15 minuter. Huden i ansiktet kändes mjuk men inte mer än efter min ansiktskräm. Så det är inget jag behöver ha men det var ändå kul att testa.

Har ni testat den, vad tyckte ni? :)

Vill ni också bli buzzador och testa olika produkter gratis? Det är super enkelt och kostar ingenting! Värvar er gärna, skriv bara er mailadress till mig så fixar jag det;)Redo för Halloween hahahah :)


                                PRESSUTSKICK, JAG HAR FÅTT DETTA                                    

4 kommentarer:

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ