måndag, september 05, 2016

Sorry!

Förlåt för min dåliga uppdatering dem senaste dagarna men har verkligen inte haft tid.

Fredag (2/09) - Två möten och en mysig stund med Loppan innan hon gick till sin pappa. 

Lördag (3/09) - Åkte med Enrique till hans jobb. Tog med mig min dator att jobba lite med Le Boutique medan Enrique gjorde sitt jobb. Det var inte den första gången vi jobbade så här och det funkar så bra som helst. Ingenting störde mig (typ att diska, tvätta. laga mat osv..)

Söndag (4/09) - Victor flyttade hem igen. Han och hans tjej gjorde slut så vi åkte hem till henne och hämtade alla Victors grejer. En riktig jobbig dag alltså!

Hoppas att ni har haft en bättre helg än jag :)
Nu är min kafferast över, dags att jobba lite igen!

Puss&kram 6 kommentarer:

 1. Åh, hoppas att du får en fin måndag i alla fall!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack finaste Alice! <3
   Jaa, det blev en toppendag :)

   Radera
 2. Hoppas du får en riktig toppenvecka istället!!
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack hjärtat :*
   Det hoppas jag också! :)

   Radera
 3. det blir så ibland, jag har inte bloggat på tre dagar och det är också för jag varit så upptagen :P vad trist att det tog slut mellan dom?, hoppas Victor mår bättre snart. <3 kram till dig finaste Agnes

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blir så ibland :P
   Victor mår bättre nu och försöker tänka på sitt jobb istället så vi får väl se hur det blir för honom :)
   Ha en toppendag finaste Moa <3

   Radera

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ