Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Happy birthday badass!

Den 6 september fyllde Victor 18! Då firade han sin 18-årsdag med sina kompisar...någonstans på stan. 

Men vi firade honom i lördags. Bara jag, Enrique och barnen...upps!...ungdomar ville jag säga haha : Victor, Roberto med sin flickvän Rebecca, Kinga med sin pojkvän Inti. Loppan brukar vara hos sin pappa på helgerna så hon var inte med. 
Några bilder på "gästerna" och bordet tog jag i början men sen....sen var det för roligt att bry sig om att springa runt med kameran. Även bild på Kinga och hennes pojkvän försvann från min dator vet inte hur, när och var...försvann alltså under oklara omständigheter haha. 

Vi brukar alltid ha polsk och uruguayansk mat när vi festar men eftersom det var Victors fest då fick han och Roberto bestämma maten. Pizza och chips ville de ha på bordet så det var ingen stress för mig och Enrique, bara njutning. Haha. Vi köpte även chili cheese, mozzarella sticks och kakor. Efter den "officiella" delen kunde Victor äntligen öppna sin första flaska vodka i vuxenliv! 
18 år !!! Gud, vad tiden gick fort! 

Imorgon festar vi igen! Loppan fyllde 6 år igår men eftersom jag var på jobbet hela dagen då firar vi henne imorgon istället.

Nu sticker jag till jobbet!
Önskar er en riktig toppendag mina söta, underbara, fina.... ♥
Victor

Kinga

Roberto och Rebecca

Victor 2008Kommentarer

 1. Vad skojigt ni har haft det och så fina ni var :-D Kram

  SvaraRadera
 2. Vad kul med födelsedagsfirande och vilka härliga bilder på er!! :D Ha en fortsatt fin vecka vackra du! :)<3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är alltid kul med födelsedagsfirande. Idag firar vi lilla Loppan hihi :)
   Hoppas du får en fin onsdag finaste Johanna <3

   Radera

Skicka en kommentar