Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Inte bara för barn

Igår åkte vi med Loppan till Spårvägs- och Leksaksmuseet. Har aldrig varit där tidigare. De visar lokaltrafikens betydelse för Stockholmsregionen allt sedan de första hästspårvagnarna till dagens Spårväg City. Utställningen vänder sig till både barn och vuxna.

Loppan sprang mellan tåg, träbåtar, hästar, bussar och spårvagnar. Hon tyckte att det var kul att testa på att köra spårvagn och tunnelbana. Sen besökte vi leksaksmuseet som ligger vägg i vägg. För Loppan var gamla leksaker fantastiska och spännande...någonting annat. Absolut värt att besöka.


Vilken dag! Nu kommer en bildbomb. Ha en trevlig kväll mina fina❤ ❤ ❤
Kommentarer

Skicka en kommentar