måndag, augusti 15, 2016

Första dagen efter semestern

Jag har haft en bra semester även om våra planer gick åt helvete. Men nu är mina härliga, lediga dagar slut så man sitter på jobbet igen. Det är bara ett år kvar tills nästa semester! Jag klarar mig nog tills dess haha.

Ny vecka, nya möjligheter och framförallt nya mål! Särskild om det gäller Le Boutique! Jag ska öka utbudet. Butiken kommer att fyllas med nya varor. Ni kan höra av er vad som ni vill se i butiken. Jag är öppen för alla förslag.

Ok, min kafferast är slut och man måste jobba hårt för att nå sina mål. Såå.... ha en bra dag mina fina:)


8 kommentarer:

 1. ibland är det bra att komma tillbaka till jobbet men det känns ändå som att man vill ha semester efter sin semester haha :D

  svar: ja det var väldigt läskigt att köra, såg knappt ingenting och det pågick i ungefär en timme :O sen kom ju regnet tillbaka periodvis under dessa 5 timmar.

  åh altså Agnes, vet du huuuuur glad jag blev över dina ord kring mina kort? <3 tack snälla finaste Agnes. Jo jag har funderat på att ha lite kurser och så i framtiden när vi flyttar till större :) då kan jag ha kurserna hemma. men starta eget har jag också funderat på, typ sortimentet ska i sånt fall vara, pyssel, inredning, smyckesdelar & scrapbooking. meen vi får se vad som händer kanske den drömmen går i uppfyllelse en vacker dag <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa, lite semester efter semester skulle aldrig skada hahaha

   Moa, älskling, spara inte dina drömmar bara i drömbubblan! Livet är för kort att vänta på den bästa "vacker" dag. Varje dag är den bästa att börja någonting nytt...testa!!! Du är jätte duktig! Det kommer funka så bra som helst!Jag lovar :* <3

   Radera
 2. Härligt att du haft en bra semester trots att det inte blev som du tänkt dig! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man har planer men ibland när planer går åt helvete måste man agera lite spontant hihi så jaa, det var ändå en bra semester :D

   Radera
 3. Ett år till nästa semester låter horibelt.

  SvaraRadera
 4. Tråkigt när det inte går som man har planerat när man har semester, men ibland får man ju göra det bästa av det ändå <3 Ny vecka, nya planer och nya mål är alltid härligt - lycka till och hoppas du får en riktigt underbar vecka :D
  sv: Min lilla Dessi är rena rama charmtrollet och supersocial <3 Tack - jag mår mycket bättre idag :D
  Kram <3

  SvaraRadera