söndag, augusti 14, 2016

Byter bloggnamn!

Nu byter jag bloggnamn men också namn på min webbshop. Det finns redan några "höga klackar" sidor på nätet och jag vill inte bli identifierad med de. Förresten, mest skriver jag om mig och min vardag, så tänkte att det bloggnamnet passar bättre än det förra. Vad tycker ni? 
Domänen agneswinqvist.se är redan köpt och kommer att ersätta hoga-klackar.blogspot.se men inte idag (tror jag).  

Någon av er som bytte "bloggspot" domän till sin egen? Hur är det med alla inlägg och bilder? Är det stor kalabalik eller? Hör av er snälla ni :)


4 kommentarer:

 1. Det är bra med eget bloggnamn och domän :) Det har jag med :)

  Svar: Jätte fina är de :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack:)
   Hade du inga problem när du bytte domän dvs att någonting försvann (bilder, inlägg osv)? Och du hade blogg.se tidigare, inte blogspot eller hur? Jag stannar på blogspot fast vill koppla in egen domän.

   Radera
 2. Jag tycker det blir tydligare nu när du byter till ditt egna namn, superfint :)
  svar: ja man blev rörd i intervjun Hanna svarade i :) hoppas du mår bra finaste Agnes<3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack kära Moa. Du har rätt, det blir tydligare. Vet inte varför jag tänkte inte i början att det är bästa namn hihi.

   Hanna är en fantastisk tjej :)

   Radera

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ