måndag, augusti 08, 2016

Att känna sig sexig

Hej mina fina solstrålar! Hoppas ni haft en bra helg som vi har haft det :)

Ni vet redan om att jag och min sambo dejtar ofta. Dejt förbättrar relation och få kärleken att utvecklas. Oftast åker vi ner till stan, äter lite gott, går på bio osv... men vi dejtar också hemma. Då dejtar vi "exklusiv" med snyggaste klänningar, kostym, vin, gott mat, massage oljor och mycket mer hihi. Men oavsett var vi dejtar så sexiga underkläder måste jag ha på mig...ALLTID!!!! Jag älskar snygga underkläder och bär dem året runt. Fast på dejtkvällar använder jag dem som är mer provocerande. Jag känner mig mer attraktiv och vem vill inte känna sig sexig och attraktiv? Tror att de flesta av oss tjejer vill det.

Om ni inte använder sexiga underkläder så testa! Överraska era killar! Jag garanterar att ni kommer känna sig supersexiga och era killar kommer uppskatta det :)

Vi hittade en butik på nätet - Maddii.se - som säljer snygga, supersexiga underkläder med olika blandade stilar som passar alla smaker. Maddii är även för de som letar efter bröllopsunderkläder för att kunna köpa snygga underkläder för att få vara den brud som känner sig speciell.
Man kan hitta där också billiga parfymer och massage oljor. Kika in på deras sidan och låt känna er SEXIGA :)

Förresten, minns ni min Versace väska (HÄR)? Nu kan ni köpa likadan hos Maddii.se

Puss och kram :*


                              I SAMARBETE MED MADDII.SE                   


4 kommentarer:

 1. jag håller med dig om att fina underkläder är viktigt :D ska kolla in på sidan tack snälla för tips raring. kram finaste Agnes <3

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset :)

  Svar: Tack för att du röstade på mig :D

  SvaraRadera
 3. Underkläder är så roligt att shoppa!

  SvaraRadera

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ