torsdag, augusti 25, 2016

Återbesök 2

Var på mitt sista återbesök på Proforma förra veckan. Örjan sa att allt ser perfekt ut. Inga komplikationer och ärren är fina, kan använda bygel-bh och träna vad och hur jag vill. Nu är brösten mjuka och kommer bli ännu mjukare. Mina två fina, underbara vänner. Jag är otroligt nöjd! 

Är det något ni undrar över så är det bara att fråga 

Proforma Clinic - väntrum 

Före


Efter
Ärr

4 kommentarer:

 1. Vad skönt och kul att dom läkt så bra! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vore min duktiga kirurg hihi :)

   Kram <3

   Radera
 2. åh vad fiiiiint <3 du var även fin innan också, jag lovar <3 .
  så fort jag har pengarna i handen kommer jag också fixa mina bröst :) inte för att dom är för små utan för att dom är i olika storlekar. min sambo och vänner tycker att dom inte alls är ojämna men det är ju inte dom som är i min kropp och mitt huvud:P

  vilka superfina ärr du har fått dom syns knappt. gjorde det ont att operera? för och nackdelar? kram finaste Agnes

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Det spelar ju ingen roll vad de andra säger om vårt utseende om man själv tycker att någonting är fel. Efter 3 amningar slutade jag gilla mina bröst och kände mig helt okvinnlig.Jag gjorde det för min egen skull. Självkänsla blev så mycket större och jag kände mej som kvinna igen. Ångrar ingenting och är så otroligt nöjd :)

   Jag ser bara fördelar (förutom otrolig stor smärta under de första dagarna) hihi.

   Jag har fått några mail med frågor ang OP så jag ska försöka svara på alla i ett separat inlägg ;)

   Finaste Moa, du kan läsa mina äldre inlägg om operationen här: http://hoga-klackar.blogspot.se/search/label/Min%20br%C3%B6stf%C3%B6rstoring

   Kram <3 :*

   Radera

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ