Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Outfit imorgon?

Ni vet redan om att jag älskar skor och väskor. Ni vet säkert också om att jag använder high heels dagligen, inte bara på fest. 

Idag grävde jag lite i skoskåpet och hittade ett par skor jag köpte förra året. Använde dem bara fåtal gånger och glömde faktiskt att jag har dem...hahaha. Sedan bland alla mina stora och små väskor hittade jag en kuvertväska från Versace. Vilken ordning i skåpen alltså!! Hihi.

Jag tycker att skorna passar bra ihop med väskan så imorgon bli det guld/beige outfit :) Vad tycker ni då? Kommentarer

Skicka en kommentar