Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Müllers tjejer

Två veckor av min semester är redan bakom mig och tre veckor framför men vad är det för semester?!!! Sambon började sin semester i måndags, teoretisk...BARA teoretisk. I praktiken var han hemma bara två dagar. Företaget klarar sig inte utan honom...inte ens en vecka....vaa? Så Spanien och Polen måste vänta till nästa år, tyvärr :(
Ok då! Jag och Loppan har alltid någonting att göra.

Inget strandväder idag så istället åkte vi ner till centrum till en av mina bästisar - Kamila. Egentligen till Müllers bageri och konditori som drivs av henne och hennes man. Jag är ganska ofta där och eftersom det är bästa konditori i Nynäshamn har de kunder nästan hela tiden så ibland är det svårt för Kamila att hitta lite tid för tjejsnack...men men, ändå roligt att vara där. 
Kommentarer

 1. Vad tråkigt att era resor inte blir av.... Ni får försöka hitta på annat roligt istället! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är tråkigt men vad kan man göra...det ät bara att hitta någonting annat och ha kul ändå hihi ;)

   Radera
 2. Så synd att det varken blir Polen eller Spanien! Men ni får mysa ändå.

  SvaraRadera
 3. Snygg outfit :)

  Svar:Ja jätte fina!! Haha bara att köpa :) Jag ska med köpa en :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ;) :*

   Ang bikini: Ja, jag tänker absolut köpa en hihi :)

   Radera
 4. Roligt att hitta nya bloggar att läsa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att höra:D
   Hoppas du stannar kvar här på bloggen ;)

   Radera
 5. Åh vad synd att han behöver jobba så mycket :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa men det är bara så... man vänjer sig hihi :)

   Radera

Skicka en kommentar