Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Kaffe, tjejsnack...och makeup

Det blev ännu en härlig dag med Loppan. Sedan åkte vi förbi min äldsta dotter Kinga. Hon jobbar ganska mycket men idag var hon ledig så vi passade på att hälsa på henne. Det blev kaffe, tjejsnack...och makeup. Min dotter är en jätteduktigt konstnär och makeup artist :)

Det var så mysigt att få spendera lite tid tillsammans 
Kinga

Kommentarer

 1. Vilken snygg sminkning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det tycker jag också hihi ;D

   Radera
 2. Tjejsnack med smink är aldrig fel! Vad fin sminkningen blev :) Kram

  SvaraRadera
 3. Vad duktig hon är! Sminkningen blev ju super och vad mysigt med lite tjejsnack ;)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar