onsdag, juli 20, 2016

Kaffe, tjejsnack...och en professionell makeup

Äntligen lugn och ro! Loppan är redan i sängen, sambon tittar på tv och jag har lite tid för mig själv och bloggen. 

Det blev ännu en härlig dag med Loppan. Sedan åkte vi förbi min äldsta dotter Kinga. Hon jobbar ganska mycket men idag var hon ledig så vi passade på att hälsa på henne. Det blev kaffe, tjejsnack...och en professionell makeup. Min dotter är en jätteduktigt konstnär och makeup artist :)

Det var så mysigt att få spendera lite tid tillsammans 
Kinga

6 kommentarer:

 1. Vilken snygg sminkning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det tycker jag också hihi ;D

   Radera
 2. Tjejsnack med smink är aldrig fel! Vad fin sminkningen blev :) Kram

  SvaraRadera
 3. Vad duktig hon är! Sminkningen blev ju super och vad mysigt med lite tjejsnack ;)

  SvaraRadera