Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

En dag med dinosaurierna

Loppan somnade äntligen och vi sitter och myser i soffan efter en rolig dag på Naturhistoriska riksmuseet. 

Det var jätte intressant att titta på mänskliga resan, olika djur, klimatutställningen där man fick uppleva en luftvirvel eller skapa egna rökmoln och massa annat. Loppan var otroligt glad... vi med :) Allt var så himla fint där. 

Vad har ni gjort idag ?


Kommentarer

Skicka en kommentar