onsdag, juni 22, 2016

Vart har mensen tagit vägen?

Gravid? Jag hade ju blivit steriliserad sen några år och ska inte kunna bli gravid!!! Sterilisering fungerar som ett permanent preventivmedel men det finns inga metoder som är till 100 procent säkra, eller hur? 

Min kropp alltid har varit exakt varje månad, innan och efter sterilisering, alltid 26 dagar mellan varje mens. Nu är jag 22 dagar över tiden och har inte den minsta känsla av att det kommer snart. Humöret, utebliven mens, kissnödighet, trötthet, illamående, hög temp i vagina... Har tagit två tester, ett för ca två veckor sen och ett igår. Negativt. Vaaad? Utomkvedshavandeskap?

Igår hade jag telefonsamtal med min läkare. Han kan inte bekräfta någonting utan undersökning men han misstänker också att det kan vara graviditet utanför livmodern. Vi bokade tid till nästa torsdag. Jag orkar inte vänta!!! Är så orolig!!! 

Berättade inte om min sterilisering här. Det var en av de svåraste och dummaste beslut i mitt liv. För 1,5 år sen träffade jag min sambo så jag ÅNGRAR sterilisering!!!!

Vad tycker ni? Klimakteriet? Graviditet? Eller? 
Någon av er som är steriliserad eller tänker göra det? 
8 kommentarer:

 1. men guuud så hemskt :( hoppas att de löser sig fina du. snart kommer bilder å en vblogg om just din butik vännen min. Kramar <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack min söta :)
   Allt kommer att bli bra....säkert :)

   Radera
 2. sv; Ja vi är starka vännen :) Och bäst ;) Ikväll ska jag försöka ta bilder & fixa en videoblogg :D

  SvaraRadera
 3. sv; Men eller huuuur :D sötaste som finns hihihihihi :D

  SvaraRadera
 4. Min har hoppat över typ en hel månad någon gång men om du brukar få mensen ganska exakt så borde du ju kolla upp det såklart :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag vet, nästa torsdag får jag veta vad som pågår i min kropp :)

   Radera
 5. Oh jobbigt, förstår du inte orkar vänta till dess. Kan du inte åka in akut? Skickar en stor kram till dig!

  Jag har funderat på sterilisera mig. Men jag tror jag väntar några år till, så vi är 100% på att vi inte vill ha fler barn.

  Ja inte ens en vecka heller egentligen, jag hämta mitt paket i torsdags förra veckan och det skulle in som igår.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag kan åka till akut men jag har ingen ont...bara illamående osv... så väntar helst till torsdag då slipper jag sitta och vänta flera timmar i kö.

   Sterilisering är det säkraste av alla preventivmedel men ni måste vara 100...1000 % att ni inte vill ha mer barn. Om ni ångrar er efter så man kan göra in-vitro men då måste man betala själv.
   Tänk också att allt kan hända i livet...som hos mig t.ex en ny partner...men men :)

   Radera

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ