Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Två månader och en dag!

Nu har det gått två månader och en dag sedan min bröstoperation. Tiden går fort men det känns som att det var igår. Nu har brösten gått ner till lite mer naturlig form och är mycket mjukare, fast till slutresultat måste man vänta lite till.

Tejpar fortfarande ärren under brösten för att ärren ska bli så smala och fina som möjligt. Inget ont längre så jag kan jobba, träna och göra allt jag gjorde innan op och som var omöjligt att göra de första veckorna pga smärta.

Jag är fortfarande lika nöjd jag var efter operationen och blir nöjdare för varje dag som går. Har två superfina boobs jag alltid drömt om. Det känns såå skönt!!! Jag är så GLAD!!! 

Idag firade vi (jag och mina två underbara vänner) i Haninge Centrum och Stockholm Gallerian två månader tillsammans hahah. Då fick de fina presenter ;)
Kommentarer

 1. Hejsan!
  Du har blivit nominerad till årets mindre blogg 2016. Den 16juni kl 12.00 startar omröstningen på http://daysbyjohanna.blogspot.se.
  För att underlätta kommer din länk följas av en siffra. Skriv med den siffran när du ber dina läsare rösta så hittar de dig lättare bland alla som är nominerade.
  Man kommer kunna rösta 1 gång per dag!
  Jag önskar dig stor lycka till i tävlingen!

  SvaraRadera
 2. Så snygga bh:ar du köpte! Är sämst på bh:Ar, har två olika stora bröst, så det blir så tråkigt! :( Hur mycket har du förstorat brösten? :)

  Ja jag tror jag jag kan, men ibland kommer osäkerheten fram, tycker inte om det. Men jag hade inte fått tjänsten om de inte trodde på mig så :)

  Ja, därför får sambon ta inskolningen, han är mindre känslosam än ja, passande jag fick nytt jobb så jag inte kan ta det, men skönt och vara där idag iaf och titta och få en bra känsla! :)

  skickar iväg ett mail till dig strax! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk alltid positiv fina du ;)

   Ang brösten.. Hade 75A/B (beroende på märke) innan op och har lagt in 450 HP så nu har jag 75C/D :)

   Radera
 3. Skönt att det är bättre! :)

  SvaraRadera
 4. Tack är super nöjd med framsidan! :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar