fredag, juni 10, 2016

International Street Market på Sergels Torg

Igår hade vi en riktigt härlig eftermiddag som spenderades i Stockholm.
Egentligen skulle jag ha en lugn morgon hemma, sen ville jag åka till Magda och förlänga mitt hår. Men S ringde runt 11 och sa att han väntar vid Globen efter jobbet och vi ska till Solna Car Audio Center titta på en ny stereo till min bil. Vaaa?!!! Okeeej? Mina planer för dagen gick i kras....och kl 14 var jag redan vid Globen. Spontan är bäst!!!

På väg från Solna åkte vi förbi Sergels Torg. Mycket folk och.... mat, mat, mat...och ännu mer mat.....Spanien, Polen, Tyskland, Grekland osv. Alltså mat från 15 olika länder! Neeej, jag kunde inte låta bli så vi fastnade där. Åhhh, sååå himla gott. Vi orkade inte smaka på allt så idag eller imorgon åker vi dit igen. Hahaha
Passa på att göra det ni också. Marknaden stängs för i år den 18 juni. Hoppas vi träffas där ;)

Och i dag? Jaaa, idag blir det en riktig skönhetsdag för mig. Hår- och fransförlängning. Äntligen! Thjohoo! 
Vad ska ni hitta på idag? 

P.S. Måste lära mig att ha min kamera i väskan.... ALLTID! Bra i alla fall att mobilen sitter fast i handen hela tiden då kunde man ta några kort hahaha.2 kommentarer:

 1. De brukar komma till oss i skåne med, så får se när de kommer hit om de kommer iår så man kan äta lite gott.

  Måste säga jag gillar designen du har här inne. Är inte alls nöjd med min :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa, ibland får man väl äta lite mer än man brukar äta särskild om det är sååå himla gott hihi.

   Jag är jätte glad att du gillar designen :)Ska titta vad man kan göra att hjälpa dig med din design;)

   Radera

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ