Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Grattis på nationaldagen!!!

Vilken fin dag det har varit!

Vår lilla loppan är fortfarande hos mormor i Polen så vi låg och degade hela morgonen. Såååå ovanligt för oss hahahah! Sedan rörde vi oss mot stan.

Fint väder och mycket folk....ÖVERALLT!!!! Alla restauranger på Östermalm var fullbokat men "vår" restaurang hade två lediga platser..hihi....sååå vi slutade leta efter någonting annat......Strandvägen 1 blev det igen :) 
Jävlig god mat!!!!
Medan vi åt kom den kungliga paraden så jag passade på och tog några kort ;)

I lördags skulle vi (jag och min andra halva) firat våran dag men vi båda är arbetsmyror och jobbar så mycket som det bara går så slutligen missade vi att det fanns något att fira hahahah.

Hade du en trevlig dag? Det hoppas jag!


Kommentarer

 1. åhh va gott och mysigt :)

  SvaraRadera
 2. åh maten ser riktigt god ut och du fick till fina bilder!

  SvaraRadera
 3. Förlåt inte meningen och ge dig hjärtinfakt, tur det inte blev så.. Nej det är svårt det där någon kanske vill lite mer. Men jag är glad för Hugo och vem vet vi kanske ändrar oss när Hugo inte är så lite längre. Och jag börjar jobba snart så då kanske vi blir sugna på en till sen, när jag inte är så uttråkad av och vara hemma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa, man måste alltid tänka positivt ;) :)

   Radera

Skicka en kommentar