måndag, juni 06, 2016

Grattis på nationaldagen!!!

Vilken fin dag det har varit!

Vår lilla loppan är fortfarande hos mormor i Polen så vi låg och degade hela morgonen. Såååå ovanligt för oss hahahah! Sedan rörde vi oss mot stan.

Fint väder och mycket folk....ÖVERALLT!!!! Alla restauranger på Östermalm var fullbokat men "vår" restaurang hade två lediga platser..hihi....sååå vi slutade leta efter någonting annat......Strandvägen 1 blev det igen :) 
Jävlig god mat!!!!
Medan vi åt kom den kungliga paraden så jag passade på och tog några kort ;)

I lördags skulle vi (jag och min andra halva) firat våran dag men vi båda är arbetsmyror och jobbar så mycket som det bara går så slutligen missade vi att det fanns något att fira hahahah.

Hade du en trevlig dag? Det hoppas jag!


6 kommentarer:

 1. åhh va gott och mysigt :)

  SvaraRadera
 2. åh maten ser riktigt god ut och du fick till fina bilder!

  SvaraRadera
 3. Förlåt inte meningen och ge dig hjärtinfakt, tur det inte blev så.. Nej det är svårt det där någon kanske vill lite mer. Men jag är glad för Hugo och vem vet vi kanske ändrar oss när Hugo inte är så lite längre. Och jag börjar jobba snart så då kanske vi blir sugna på en till sen, när jag inte är så uttråkad av och vara hemma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa, man måste alltid tänka positivt ;) :)

   Radera