Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Vilken superonsdag!!!


Första gympasset efter operationen avklarat. Mår så jäkla bra efter det!!! Endorfiner rusar runt i kroppen...jag älskar denna känslan:)

Började lugnt...lätt träning för benen. Det har gått 6 veckor sedan operationen så det är för tidigt att köra hård träning. Man måste ha tålamod. Ska successivt höja både träningsdosen och belastningen:)

Den som känner sig deppig och lite nere borde verkligen gå ner till gymmet. Det kommer förbättra din mående, jag lovar! :)

Idag fick jag hem mitt paket från Gymgrossisten med bl.a kosttillskott som ökar fettförbränningen. 

Perfekt timing!!! hihi:)