tisdag, maj 17, 2016

Nucelle

Tjoho, nu har jag äntligen börjat jobba igen....efter fyra veckors sjukskrivning. Inte lätt för bröstmuskler. Det känns fortfarande lite konstigt men det är härligt att ha mycket energi och lust iaf.  Nu måste man sätta full fart!!! :)

Idag hade jag skype-möte med Nucelle. Märkes väskor som är, enligt mig, absolut värt att uppmärksamma. Väskorna har roliga färger och stilig form men ändå passar till alla oavsett vilken stil man har. Nucelle märken är känd i hela världen. Fr.o.m imorgon kan ni hitta dem i Höga Klackar Shop.
Idag hann jag bara med en plånbok men imorgon är jag ledig då hinner jag lägga upp mer av väskor och plånböcker på webbutiken. Alla väskor är beställningsvara så dem skickas inom max 3 veckor till kund.

På bilderna nedanför kan ni se bara några av Nucelle stort utbud. Det finns också lite inspiration för alla som inte hittat eget stil än;)

Vad tycker ni om väskorna? 


1 kommentar:

  1. den mintgröna och rosa väskan samt den blåa längst ner woooooow! jättefina :)

    SvaraRadera

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ