lördag, maj 28, 2016

My beauty my way - Artdeco

Känner ni till Artdeco? Använder någon av er deras produkter?
Själv använder jag deras mascarashimmer cream, foundation och magnet beauty-box där jag har mina favoriter :) Jag tycker personligen att Artdeco är verkligen värt att rekommendera. Ville ha märket i min lilla butik så i tisdags hade jag samtal med Artdeco leverantör och några av deras produkter kan ni hitta i Höga Klackar Shop..... HÄR ;) 

Lite om Artdeco produkter från deras officiella sida  : 
(Källan: www.artdeco.se)

Artdeco är en komplett makeup-serie som du kan skräddarsy efter dina behov.

Trendfärger - Artdeco presenterar regelbundet trend-kolletioner som är noggrannt utvalda att matcha de senaste modetrenderna.

Refill-produkter - Behållarna för ögonskuggor och rouge har alla magneter undertill så att du kan kombinera dina favoritfärger i Beauty-boxarna och byta ut dem som du önskar. Refill-förpackningar finns också för en mängd andra produkter.

Innovationer - Artdeco kommer hela tiden med nyheter som trendprodukter och vår högkvalitets-kollektion Pure Minerals Mineral make-up. Många av dessa nyheter har blivit klassiker som refill-systemet Système Mosaïque, Camouflage-serien och den praktiska Eye Designer.

Special-produkter
- Hos Artdeco finner du intressanta specialprodukter för perfekt make-up: camouflage-produkter, läppstiftsfix, och ögonskuggebas är bara några av så många produkter som gör din make-up jämnare, varar längre och blir mer proffsigare än någonsin tidigare utan alltför dyra kostnader.


Nagelvård - Artdeco erbjuder professionella nagelvårds-produkter med lösningar på alla nagel-problem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ