måndag, maj 02, 2016

Återbesök 1

I dag var jag på återbesök på Proforma och allt gick super bra:)

Kl 11 träffade jag sjuksköterskan , hon skulle ta bort stygnen och byta tejp. Det var samma sjuksköterska som var med vid operationen. Det var så skönt att träffa ett ansikte man kände igen. Hon tog bort stygnen, jag kände hur tråden åkte ur men absolut ingen ont. Fick råd om hur jag skulle fortsätta sköta mina ärr, så att de skulle bli små och inte synas. Vi pratade om vilken BH som jag kan börja använda nu, vad jag får och inte får göra och hon tog nya bilder på tuttarna. Sen ringde hon efter Örjan. Han tittade, kände på brösten och sa att allt ser jättebra ut. Sen fick jag den nya tejpen på såren och vi bokade en tid till 3 månaders kontroll.

Efter återbesök åkte jag direkt till shoppingcenter och försökte hitta en fin mjuk bh, utan bygel. Jag ville inte betala för mycket för en bh jag ska använda bara två månader men ville att den skulle se fin ut haha. Nästan alla fina bh har bygel och dem som inte har, ser ut som "mormors"... 
På Lindex hittade jag någonting som man kan ha på sig utan att skämmas...för hela 180 kr... så jag köpte två st - krämig och svart. Skulle helst ha andra färg men men....om man har inte det man gillar då måste man gilla det man har ;)

Får/ får inte :

  • BH - Sport bh som jag fick från Proforma efter operationen får jag använda om/när jag vill annars kan jag ersätta den med en vanligt mjuk bh utan bygel. Den ska jag använda till nästa återbesök.
  • Ingen träning/gym....om jag MÅSTE då gäller det bara korta träningspass utan att använda bröstmuskler
  • Tejpen på såren måste man byta varannan vecka
  • Får inte springa eller hoppa 
På återbesök ställde jag massa frågor men den viktigaste frågan glömde jag bort hahaha..Jag ville ju veta om jag får redan sova på sidan hahahah. Någon av er som vet? ;)bröstförstoring återbesök proforma clinic

återbesök proforma clinic bröstförstoring


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ