lördag, april 30, 2016

Saknar gymmet!

Jag kan inte ens förklara hur mycket jag längtar tills jag kan börja träna igen. 
Efter operationen kan man återgå till LITE mer fysiskt ansträngande aktiviteter och träning efter 4-6 veckor. Så det är en lång väg framför mig innan jag kan vara i full träning. Jag känner mig svullen, hängig, trött, osv. Saknar gymmet så mycket....

Jag måste erkänna att under den första veckan efter op var det faktiskt lite "skräp" mat, många timmar på soffan och det syns direkt. Har en fruktansvärd ånger att jag försummat min egen kropp. Nu är det bara smoothie, lite mer fiber, grönsaker osv. När man får inte träna är det så viktigt att vara extra noga med "rätt mat". Kosten står faktiskt för 70% och träningen för bara 30%. Så är det! 

Som sagt, kan inte träna just nu men... en superfin present från TREC NUTRITION är på väg till mig. Den blir perfekt just nu till mina smoothies och sen till kosttillskott, när jag äntligen börjar träna igen.

Snart ska vi ta en promenad, titta på majbrasa....

Trevlig Valborg! 

♡ Kram ♡


Gamla bilder (november 2015)
1 kommentar:

  1. Hej Agnes!
    Tack för fin kommentar hos mig!:) Hoppas du snart är tillbaka på gymmet igen! Vad snygg du är på bilderna!

    Kram Jenny

    SvaraRadera