Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Saknar gymmet!

Jag kan inte ens förklara hur mycket jag längtar tills jag kan börja träna igen. 
Efter operationen kan man återgå till LITE mer fysiskt ansträngande aktiviteter och träning efter 4-6 veckor. Så det är en lång väg framför mig innan jag kan vara i full träning. Jag känner mig svullen, hängig, trött, osv. Saknar gymmet så mycket....

Jag måste erkänna att under den första veckan efter op var det faktiskt lite "skräp" mat, många timmar på soffan och det syns direkt. Har en fruktansvärd ånger att jag försummat min egen kropp. Nu är det bara smoothie, lite mer fiber, grönsaker osv. När man får inte träna är det så viktigt att vara extra noga med "rätt mat". Kosten står faktiskt för 70% och träningen för bara 30%. Så är det! 

Som sagt, kan inte träna just nu men... en superfin present från TREC NUTRITION är på väg till mig. Den blir perfekt just nu till mina smoothies och sen till kosttillskott, när jag äntligen börjar träna igen.

Snart ska vi ta en promenad, titta på majbrasa....

Trevlig Valborg! 

♡ Kram ♡


Gamla bilder (november 2015)
Kommentarer

 1. Hej Agnes!
  Tack för fin kommentar hos mig!:) Hoppas du snart är tillbaka på gymmet igen! Vad snygg du är på bilderna!

  Kram Jenny

  SvaraRadera

Skicka en kommentar