torsdag, april 14, 2016

Operationen

Överlevde operationen och vaknade med nya boobs....tjohooo!!!!! :D

Operationsdagen

Igår kl 7:45 hade jag välkomsttid så jag vaknade 5:30 att hinna duscha och tvätta hår ( i Descutan). Har ganska torr och känslig hud och nu efter Descutan är det ännu torrare. Men ingen balsam, ingen kräm är tillåtet. 

Kl 6:30 åkte jag och älsklingen mot Sthlm. 7:30 var vi äntligen framme. E åkte till jobbet och jag gick till kliniken.

I receptionen fick jag visa legitimation, och en av de två trevliga tjejer i receptionen visade mig rummet där jag fick fylla i en hälsodeklaration och bytte om till en gigantisk morgonrock och två högertofflor ...hahahah.


Efter ungefär 5 min kom dr Örjan till rummet. Han hjälpte mig med mitt dilemma ang storlek. Han sa att 450cc kommer se mycket bättre ut på mig än 500 för att jag är ganska small i bröstkorgen. Jag litade på honom 100 % så 450 HP skulle jag ha. Han ritade på mig och pratade lite. 
Narkossköterskan Victoria kom in och gav mig smärtstillande i förbyggande samt en tablett mot illamående. Sen gick vi in till operationssalen. 

Där fick jag lägga mig på en säng mitt i rummet. Mina armar skulle läggas rakt ut från kroppen på två "arm-sängar" typ. Jag blev täckt med en tjock täcke och mjuk filt, sen fick jag den sövande sprutan. Det smakade konstigt i munnen. Jag tittade upp i taket och såg hur taklampan började vandra iväg. Minns att jag sa: "Det börjar snurra i huuuu......". Sen sov jag. 

Kl 10 vaknade jag upp på uppvaket och en timme sen kom jag till mitt rum. Var trött men inte illamående!  Jag började genast ringa runt till familjen och mina vänner. Sedan sov jag en del igen.
Jag mådde bra, ovanligt bra. Det kändes bara som att man hade världens träningsvärk. 
Smärtstillande tabletter (tramadol + alvedon) fick jag var 6e timme.

Örjan kom innan han gick för dagen och kollade brösten. Jag frågade honom varför mina bröstvårtor var så långt ner, men han skrattade bara och sa att dom kommer hamna högre upp sen när implantaten sjunker. Han sa : "din älskling kommer att bli nöjd, jag lovar" :D hahaha

Vid 12 fick jag godaste yoghurt med müsli och min första KAFFE denna dag :)) Middag vid 18. Gott gott gott!! 

Resten av dagen var jag vaken, ganska aktiv, tog en liten "promenad" på kliniken. Tittade här och där...gick ut och rökte....ja ja...det var dumt av mig men jag var så sugen på cigaretter. Rökte inte ju minst 6 timmar ;P

00:10 kom sköterskan med medicin och frågade om jag vill ha morfin eller sömnmedel men jag mådde bra och var trött så det var onödig ;)

Idag- dagen efter

Natten gick hur bra som helst fast jag vaknade flera ggr pga mina "grannar" som ringde hela natten efter sköterskan....de säkert mådde inte så bra som jag.

Kl 7:30 kom sköterskan med frukost, kaffe, apelsinljus och medicin ;P 
Sen tittade hon på brösten, tog bort venflon, visade hur man ska träna och sen fick jag åka hem.

Älsklingen väntade redan i reception, vi bokade återbesökstid (2 maj) och åkte hem :D

Är såååå nöjd med Proforma, Örjan och personalen. De är fantastiska!!!!
Kan starkt rekommendera dem. Ni kommer verkligen inte att bli besvikna. 

Nu är det bara att vänta och se hur slutresultatet av brösten blir. 

Hoppas att detta inlägg kommer att hjälpa och lugna någon/några av er :)

Har ni några frågor så får ni mer än gärna ställa dom!

Lite siffror:

Pris: 42000 kr.
39.000 för operation + 3000 kr för kapselförsäkring 5 år.
Plus 500 kr konsultation första gången.

Inlägg: Mentor 450cc High Profile
. Läggs under muskeln. 

Jag blir sjukskriven från jobbet i en månad
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ