torsdag, april 07, 2016

Konsultation

Så! Nu hittade jag tid att skriva lite om min konsultation jag hade hos Proforma för tre dagar sen.
Vet att det är några som läser som funderat på en bröstoperation, och jag själv känner mig som en svamp som suger åt mig all information som finns just nu haha.

Jag kom in, fick visa legitimation i receptionen och sedan betalade jag 500 kronor för konsultationen. Fick fylla i hälsodeklaration och sedan fick jag läsa igenom information inför operationen och vad som händer och gäller efteråt.
Efter en liten stund kom han, Örjan!

Vi pratade lite snabbt om vad jag ville ha och sedan fick jag ta av mig tröjan och BHn. Han mätte en del sen fick jag låna en tight tshirt att prova implantaten i.
Just den stunden har jag väntat på och föreställt mig i mitt huvud så länge!

Vi provade först 450cc high profile, sedan han gav mig 500cc att testa! Jag blev helt förvirrad. Hans åsikt var att 450cc ger mer sportig utseende medan 500cc mer "kvinnlig".
Jag testade båda storlekar flera ggr men kunde inte bestämma mig. Båda är ju perfekta!!! 

Vill ha den sportiga looken, inte kurvig så det blir kanske 450cc, runda implantat....500cc ”rinner” ut för långt på sidorna. 
Men om man tänker efter så implantaten "försvinner" lite när det läggs bakom muskeln. Så kanske 500 skulle bli bättre... hmm..Vilken dilemma!!! :/
I alla fall vi skrev upp 450cc. Jag kan ändra mig på operationsdagen. Vi får se.

Snittet kommer ligga i bröstvecket.
Det hela kommer gå på 42.000:- då är kapselförsäkringen (3000) med, middag, övernattning, frukost och återbesök.

Så nu är det bara att vänta! Har ni frågor om konsultation så får ni gärna skriva bland kommentarerna eller maila mig :)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ