Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Grön energismoothie


I dag är det redan en vecka efter operationen!

Enkla saker i vardagen tar extra tid, medan vissa andra är som en bra träning tex duscha, diska, resa sig upp från soffa. Det är så tur att man är sjukskriven...


Under en vecka har min "sportiga" utseende försvunnit ... ser istället ut som en stor bulle som fastnade in på soffan och mina tarmar har blivit lata. Stelt, stumt och svullet...hahha...överallt. Stor förstoppning efter operation, även om man dricker 2L vatten VARJE DAG + 2L naturell mild yoghurt....vad fan?! ;)


Igår slutade jag med de starka medicin, tar bara alvedon, morgon och kväll. Började röra mig lite mer, även om det är stor... stor utmaning. Behöver också äta någonting nyttig för att må bättre och vara av med min "narkosmage".

Idag har jag återigen börjat med smoothies. Just nu är det absolut förbjudet att träna, förutom "mini-korta" armträning, så smoothie och fullkorn-mat får det bli . Hoppas jag kan börja gymma igen. Det längtar jag efter....vill få tillbaka mitt hälsosamma liv :)

Kom ihåg att smoothie ger energi, vitaminer och rensar kroppen. Färska, hemmagjorda smoothies oavsett ingredienser är riktiga hälsobomber!!!!

Min favvo, super goda, gröna detox-smoothie:

kiwi 
persilja 
vatten 
citron 
honung 


Alla ingredienser tar ni enligt egen smak ;)

Mixa allt ihop. Drick gärna varje dag :)


Spenat, gurka, broccoli, avokado passar också bra. Ni kan experimentera lite med olika grönsaker/frukter och hitta favorit smak.


Skriv gärna i kommentar recept på din favoritsmoothies ;)