måndag, mars 21, 2016

Rynkor? Nej, tack!!!

Jag är nu 40 år och har börjat att få rynkor.... lite här, lite där. Men hur som helst så vill jag verkligen göra allt jag kan för att fortfarande hålla mig ung så jag köper kräm efter kräm efter kräm.
I september fick jag en fin present från min Älskling. Estée Lauder Re-Nutriv Intensive Age Renewal Creme. Det är den första som funkar perfekt! Bästa produkten jag nånsin testat! Krämen glider lätt över huden och ger resultat direkt. Mitt ansikte har blivit mjukare och ungdomligare vilket känns riktigt skönt. Detta är en riktig lyxbehandling, varje dag. Jag älskar krämen ♥
50ml kostar ca: 2055 kr  och det räcker till ungefär 3 månaders behandling...varje morgon och kväll. Så produkten är verkligen värd sitt pris tycker jag. Förresten man måste investera i sig själv...det lönar sig och vi, kvinnor är värda så mycket mer, eller hur!!! :)

Kom alltid ihåg att testa en kräm några veckor först, man ser inte resultat på en gång utan cellerna i huden måste först återuppbygga strukturen som gör huden fastare och lenare.

Testade ni den eller andra av serien? 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ