Att du är en biologisk mor betyder inte att du förtjänar att kallas mamma!!!

Hej alla fina! Hur är det med er? Har ni haft en bra helg? Det har INTE vi. 

Alla som känner mig vet om att jag är väldigt snäll, lugn och positiv person...brukar inte svära eller snacka skit om andra. Ni vet också att jag brukar aldrig klaga på något. Men senaste händelse gjorde mig väldig...väldigt förbannad! 

Ni som följer mig vet att jag är mamma till fyra barn - tre egna (Kinga - 21,Victor -19, Lilyan - 7) och en styvson (Roberto -18). Alla fyra är MINA och jag älskar de otroligt mycket! 

Jag har aldrig berättat här vilka problem vi har med våra söner. Ska inte berätta hela historia just nu men jag måste kortfattat belysa situationen. 

Både Victor och Roberto bor heltid hos oss. Jaa...de gör saker....de skapar massa problem...ibland tappar de kontroll över sig själva då dricker de, knarkar, bråkar etc...
Men de är ändå underbara goa ungar....och framförallt de är VÅRA UNGAR!!!! 
Vi som föräldrar måste alltid ställa upp för de och även om det känns ibland att vi inte orkar längre så hittar vi ändå kraft att kämpa vidare för våra söner och det gör vi!

Hursomhelst, för två månader sen var vi för "jobbiga" och hade för mycket regler hemma så styvsonen flyttade (för första gången) till sin så kallade "mamma"! Under bara två månader tappade hon kontroll över honom och istället för att skicka honom tillbaka till oss så hon ville visa vilken "bra mamma" hon är och ..... gör LVU anmälan på honom (!!!!)....soc...polisen etc och eftersom man behöver minst 6 anmälningar att placera honom på ett behandlingshem då övertalar hon andra (som har ingenting med min styvson att göra) att anmäla honom! Eftersom hennes familjemedlemmar jobbar i kommunen så ingen från soc ringde till oss och frågade vad pappa tycker om det. Vad faaan är det för stil?!!!!
 
Styvsonen kommer hem till henne och vilar en stund...hon ringer polisen medan han sover....polisen hämtar styvsonen fast han har ingen aning varför....han gjorde ju ingenting dum!!! Sen kör de honom till Skåne!!! Och han vet fortfarande inte vad som hände och varför!!!Wrrrrrrrr!!!!!! Tycker ni att det är okej? Gör det saken bättre eller ännu värre??? 

Jag fattar inte.....vilken jävla fitta hon är som gör sånt grej mot sin egen son!!!! Han är inte sååå farlig att skicka honom 800km från oss! Det finns massa andra lösningar än att bara bli av med honom!!! 

Men nu är hon glad för att hon kan äntligen andas igen!!! Det kunde hon inte göra när han flyttade till henne! Vad faaan är du för mamma?!!!! Två månader med sin egen son och hon tappade andan? 
Du M....! Nu när du har redan gjort "din bästa" då behöver du inte ljuga till folk hur ledsen du är att han sitter inne...och hur mycket du lider av det för att han sitter där tack vore dig!...var inte hypokrit.....SLUTA SPELA OFFER!!!!

Till skillnad från råttorna lämnar inte vi människor våra barn ensamma!!!! 

En kvinna som knullat fram unge fast hon vet inte vad mammas roll betyder ... en kvinna som tänker mer på sig själv och sina egna egoistiska behov än på sitt barn, en kvinna som kan inte andas när hennes barn och barnens problem är i närheten ... en kvinna som inte ger barnet god självkänsla och självförtroende ... en så kallade mamma som inte lärde barnet att bli en egen människa och vuxen som klarar sig på egen hand ... så kallade "mamma" inte förtjänar minsta respekt! 

Du M! Jag skulle kalla dig för ett jävla svin men då sårar jag verkligen svinet....även ett svin tar väl hand om sina barn. Du är en jävla råtta.

Alla andra som hjälpte henne...hoppas att ni mår skit bra efter det ni gjorde! 

Till en "vän" , S, som hjälper henne med hela skiten: Skaffa, för faaan, eget liv och håll dig borta från min familj!!!
Du har ingenting med oss och göra!

Du M.... Nu kan du även anmäla mig...det är det enda du kan göra i livet! Jag vill inte se dig mer i mitt hus... min styvson är redan 18 så du behöver inte ringa hans pappa varenda jävla dag med varje skit för att vi har ingen tid för dig och verkligen inte bryr oss om vad du gjorde igår eller idag och hur du mår! Fattar du?!!!! Börja "andas", lev ditt liv och låt oss leva utan dig!!!!!!!!


Jag verkligen lider av att jag inte träffade min sambo innan han träffade den jävla fittan och värsta parasiten som först förstörde hans liv och sen sin egen sons liv! 8 kommentarer:

 1. Mycket bra skrivet, att vara mamma eller pappa är något man förtjänar inget annat..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Christer.
   Skaffar man ett barn då måste man vara medveten att det är ett livslångt ansvar...tyvärr inte alla som tänker på det :(

   Radera
 2. Fy vilken svin till mamma alltså. Om man ens kan kalla henne mamma. Hur kan man ens göra så mot sitt egna barn. Ja om allting hade varit katastrof runt honom och kanske för att hjälpa honom på bästa sätt. Men hade fan pratat med pappan först och kommit fram till något tillsammans. Håller med dig, jävla fitta. Så jävla bra skrivit, Agnes

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Caroline.
   Man går inte såå lång om det finns andra möjligheter att lösa problemet. Vi som föräldrar måste alltid välja de lösningar som är bästa för våra barn...och inte för oss själva. En psykolog skulle väl räcka :(

   Radera
 3. Hej!
  Jag bråkar själv med det sociala ang min son.
  Har läst inlägget några gånger och finns saker som jag reagerat lite på så jag har bara några funderingar.
  Du skriver som att du tycker att det är helt okej att man dricker, knarkar och bråkar för att man "tappar kontrollen"?
  Du skriver också att mamman gjort en LVU anmälan? Skulle du kunna förklara hur man som förälder kan göra det? Vad jag vet så är det så att socialen tillsammans med kommun och regering som lägger LVU om dom får in anmälningar ang bland annat självskadebenägenhet, våld, missbruk osv. Sen räcker det väll inte med att några anmälningar görs. Det måste väll finnas en utredning bakom det hela som gör att dom väljer att placera honom på ett specifikt ställe?

  Mvh Elisabeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte sagt att det är okej att de knarkar, dricker och bråkar för att man tappar kontrollen, men är det inte varje förälders uppgift att ALLTID kämpa för sina barn? Man får aldrig ge upp som förälder och tycka att det är okej att man tillåter sig själv och andra att göra en anmälan för att man har tappat kontrollen själv över sitt barn.
   Som förälder ska man vara engagerad 100%, man sviker aldrig sina barn!
   Det finns otroligt mycket hjälp som man kan söka innan man ger upp.
   Som mor har man väl andra val än att se behandlingshem som en lösning på problemet.
   Min styvson bott hos oss och visst... han haft problem men inget av oss gav upp att inte lösa det!
   Som sagt det finns alltid lösningar innan man väljer (som mamma) att låta socialen placera honom...såvida att hon är en oansvarig råtta!

   Hoppas du får en fin kväll, M.E.A

   Radera

Copyright © 2014 Agnes Winqvist - Blogg , Blogger