SNO STILEN av KENZA?

En perfekt mys-outfit för lugnare dagar? Kanske...men för MIG är det en perfekt mys-outfit för en begravning om jag kan vara ärlig.

Missförstå mig inte...jag tycker att Kenza har jättebra smak och stil men just den här outfit är för mörk (enligt min åsikt!). Min äldsta dotter och säkert flesta av er tycker precis tvärtom. OK, alla har ju rätt till egna åsikter ;)

Självklart har jag ingenting emot svarta kläder och jag ÄLSKAR svarta kläder men från topp till tå? Nej!!! 

Väskan, tröjan och byxorna är ju supersnygga och jag kan även tänka mig att klicka hem alla tre fast jag skulle komplettera dom på ett annat sätt.....med någonting mer "levande".

Vilka tycker ni då?
SNO STILEN av KENZA

Annonslänkar:   1. Byxor | 2. Sneakers | 3. Väska | 4. Tröja


16 kommentarer:

 1. Jag går ofta helt klädd i svart, älskar det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det förstår jag absolut. Svart är snygg och jag älskar det också fast då måste jag ha t.ex väskan i en annan färg hihi :)

   Radera
 2. jag älskar hennes jacka och väska :D men går aldrig i svarta kläder :O ser så super smal ut eller jag kanske inbillar mig för andra säger att jag passar i svart:P ha en fin fortsättning finaste Agnes. <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag också finaste Moa. Blont hår plus blå ögon passar absolut i svart och är förresten en bra naturlig kontrast. Kanske du kan lägga upp några bilder på din blogg i "dagens svarta outfit"? Ha en fin onsdag underbaraste Moa <3 Puss till lilla prinsessa:*

   Radera
 3. Jag tycker det var riktigt snyggt :) Kanske lite dystert men ändå okej. Kenza har ju en förmåga att se bra ut i precis allt med ;) Hoppas du får en fin dag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja absolut, det var snygg men som du sagt "lite dystert" ;) Jag vet att Kenza ser bra ut i allt och vet att hon har jätte bra smak men har aldrig sett henne i sånt dystert outfit hihi :)
   Ha en toppen dag fina du :)

   Radera
 4. Håller med. Lite färg på tröjan hade inte gjort ont...

  SvaraRadera
 5. Men eller huuuur fast jag tror de beror på att folk e avis på en för man vågar va sig Sj �� Jag skiter i de torrbollar som klagar - de kan inte va lyckliga ����

  SvaraRadera
 6. Denna outfiten är så snygg! Kram

  SvaraRadera
 7. Svar
  1. Fint fast lite dystert (för mig!) :)

   Radera

Copyright © 2014 Agnes Winqvist - Blogg , Blogger