torsdag, mars 31, 2016

Att vara unik

Det är svårt att hitta snygga kläder, skor eller väskor som inte alla andra har. Det är faktiskt stort problem. Men jag har hittat mitt eget sätt att vara unik och exklusiv. Köper alltid prylar som jag tycker om (märke eller ej) och kombinerar dessa bra. Det är roligt att köpa en fin och lyxig plagg men det behöver inte vara något speciellt märke eller för högt pris. Något som fångar ögat, beskriver mig på ett sätt.

Mörkklädda människor (förlåt) för mig är helt uttryckslöst!!! Man börjar undra lite när större delen av människor (iaf i Stockholm) går i svarta/mörka kläder. har alla fått samma mörka smak... eller? Man kanske är rädd för uppmärksamhet? Vågar inte skilja sig från mängden.Varför? Svart är snyggt och jag säger aldrig att det är en tråkig färg men man måste våga kombinera den med en ljusare (starkare) färg.Visa din personlighet!

Som sagt, 
det är ganska svårt att hitta någonting unik och snyggt till ett bra pris. Jag tror att det finns många tjejer som tycker precis likadan. Men jag har hittat!!!! Därför bestämde jag mig att öppna en webbutik för alla som gillar någonting annorlunda. Just nu är sidan under arbete men snart kan ni kika in dit (Shop
Hoppas allt blir klart till nästa vecka. Snygga väskor är redan på väg....men det är bara början. 
Tänker samla i butiken allt som vi tjejer behöver ;)
På bilderna nedan kan ni se några av första prylar du kan hitta på sidan. Hoppas ni kommer gilla dem;)

Vad tycker ni? Hiss eller diss?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Copyright © 2017 ღ Agnes Winqvist ღ